Business Hi-Tech

Alina Goldenberg, country manager, TaxDome România - companie americană de software, intrată recent pe piaţa naţională: Extinderea a venit cu un proces meticulos şi strategic de analiză din partea TaxDome, dedicat evaluării pieţei româneşti.

Compania a dedicat luni de cercetare, analizând tendinţele pieţei, cerinţele de reglementare şi nevoile profesioniştilor din domeniul contabilităţii din România

Alina Goldenberg, country manager, TaxDome România: Suntem pregătiţi să colaborăm cu o gamă largă de clienţi din domeniul contabilităţii din România, concentrându-ne în special pe firmele medii şi mari pentru a le oferi soluţii care să le eficientizeze operaţiunile.

Alina Goldenberg, country manager, TaxDome România: Suntem pregătiţi să colaborăm cu o gamă largă de clienţi din domeniul contabilităţii din România, concentrându-ne în special pe firmele medii şi mari pentru a le oferi soluţii care să le eficientizeze operaţiunile.

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.03.2024, 17:20 169

Furnizorul american de software estimează o cifră de afaceri de 125.000 de euro în primul an de activitate pe piaţa din România  „Pentru piaţa din România, ne-am propus să atragem 100 de clienţi în primul an. Suntem angajaţi activ în discuţii cu diverşi profesionişti şi firme de contabilitate din România.“

Alina Goldenberg, country manager în cadrul TaxDome România – subsidiara locală a com­paniei de software cu acelaşi nume, fondată în 2017 în New York, ce oferă soluţii de management pentru firmele de contabilitate şi care şi-a început activitatea pe piaţa locală în februarie 2024 – a spus într-un interviu pentru ZF că în urma unei experienţe bune pe care a avut-o cu oamenii din cadrul com­paniei americane a decis să iniţieze dialoguri cu reprezentanţii or­ga­nizaţiei, în cadrul unei întâlniri la Londra, unde a avansat propunerea de extindere a serviciilor lor în România, argumentând potenţialul şi opor­tunităţile semnificative pe piaţa locală.

„Această iniţiativă a deschis calea pentru un proces meticulos şi strategic de analiză din partea TaxDome, dedicat evaluării pieţei româneşti. Echipa TaxDome a dedicat luni de cercetare, analizând tendinţele pieţei, cerinţele de reglementare şi nevoile distincte ale profesioniştilor din domeniul contabilităţii din România. În urma acestei pregătiri, TaxDome a decis oficial să îşi extindă operaţiunile în România, lansându-se în februarie 2024. Acest pas a marcat începutul unui nou capitol pentru TaxDome, consolidându-şi prezenţa pe piaţa românească şi angajamentul de a oferi soluţii personalizate care să îndeplinească nevoile complexe ale profesioniştilor din domeniul contabilităţii“, a spus pentru ZF Alina Goldenberg.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO