Business Construct

Zece din cele treisprezece loturi ale autostrăzii Moldovei au constructorii adjudecaţi. Umbrărescu a câştigat cele mai multe contracte

Zece din cele treisprezece loturi ale autostrăzii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.12.2022, 17:15 8753

Cumulat, tronsoanele dintre Buzău şi Bacău, de care se vor ocupa firmele lui Umbrărescu, au o valoare care depăşeşte 13 miliarde de lei.

Zece din cele treisprezece lo­turi care vor alcătui auto­strada dintre Ploieşti şi Siret, cunoscută şi ca „autostrada Moldovei“ sau A7, au fost deja atribuite constructorilor care se vor ocupa de execuţia lor. Au mai rămas ultimele trei loturi, cele care vor face legătura dintre Bacău şi Paşcani, iar planul era ca şi acelea să-şi găsească „respon­sabilii“ până la sfârşitul acestui an.

„Obiectivul asumat pentru anul acesta este ca până pe 31 decembrie să fie semnate toate contractele pentru Autostrada Moldova. Este un proiect aşteptat de foarte mult timp de către români“, spunea, în urmă cu câteva luni, premierul Nicolae Ciucă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO