Business Construct

Sud-africanii de la Fortress se uită la portofoliul logistic al Globalworth din România. Tranzacţia se poate ridica la 250-300 milioane de euro

Sud-africanii de la Fortress se uită la portofoliul...

Autor: Bogdan Alecu

05.09.2023, 00:07 438

Fondul de investiţii sud-african Fortress, care se află şi în spatele NEPI-Rockcastle, cel mai mare dezvoltator de malluri şi centre comerciale din România şi care a cumpărat parcul industrial Eli Park 1 dezvoltat de Element Industrial şi grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea, se uită la portofoliul logistic al Globalworth din România.

Sectorul logistic al pieţei locale devine tot mai atractiv în faţa fondurilor mari de investiţii, iar sud-africanii de la Fortress se uită către portofoliul logistic al Globalworth din România, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Dacă o astfel de tranzacţie ar avea loc, valoarea semnată ar putea fi între 250 şi 300 mil. euro, având în vedere că la 31 decembrie 2022 portofoliul Globalworth, fără a lua în calcul şi Mureş City Logistics din Târgu-Mureş, era evaluat potrivit raportului companiei la la 253,8 mil. euro. Acesta ar fi cea mai mare tranzacţie semnată vreodată pe sectorul logistic şi industrial local.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO