Business Construct

Ce schimbări îşi doresc managerii şi executivii locali din construcţii de la mediul de business pentru ca afacerile să progreseze? „Vrem să putem intra mai uşor în contact cu instituţiile statului, să simţim mai mult interesul pentru susţinerea businessurilor locale“

Ce schimbări îşi doresc managerii şi executivii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.03.2023, 19:00 109

Răspunsurile vorbesc despre stabilitate legislativă, transparenţă, desfăşurarea într-un ritm mai alert a licitaţiilor, sprijin în finanţare, reducerea birocraţiei, susţinerea businessurilor locale.

„Ce aţi dori să se schimbe/ să se îmbunătăţească în mediul de business local pentru ca planurile dumneavoastră să meargă mai bine?“ Aceasta a fost întrebarea adresată de ZF mai multor antreprenori şi manageri din domeniul construcţiilor la început de an, un moment în care se stabilesc bugete de investiţii, se fac planuri de dezvoltare, se setează ţinte de creştere. Răspunsurile vorbesc despre stabilitate legislativă, transparenţă, desfăşurarea într-un ritm mai alert a licitaţiilor, sprijin în finanţare, reducerea birocraţiei, susţinerea businessurilor locale.

„Având în vedere importanţa mare a sectorului de construcţii în PIB-ul României şi constrângerile actuale cu care se confruntă, îmi doresc ca cei care ne conduc să păstreze cadrul economic şi legislativ stabil, astfel încât producătorii şi dezvoltatorii să reuşească să «construiască» ţara pe care cu toţii ne-o dorim“, spune Marian Pîrvu, CEO al producătorului de acoperişuri Wetterbest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO