Business Construct

Radu Ouatu, grupul din construcţii Apolodor: Din iunie se observă o încetinire a comenzilor din zona privată pentru lucrări noi

Antreprenori locali

Compania Apolodor Com Impex a fost înfiinţată în 1992, având ca activitate demolările, însă ulterior a intrat şi în domeniul construcţiilor noi.

Compania Apolodor Com Impex a fost înfiinţată în 1992, având ca activitate demolările, însă ulterior a intrat şi în domeniul construcţiilor noi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.08.2019, 16:50 206

În primele şase luni din 2019, Apolodor a finalizat, ca subantreprenor de specialitate, lucrările de construcţii la Centrul de Proiectare Renault, centrul comercial Ikea Pallady şi infrastructura celor cinci subsoluri ale clădirii de birouri Ţiriac Tower.

Grupul de construcţii şi de­molări Apolodor, deţinut de omul de afaceri Radu Ouatu, a constatat o stagnare a lu­crărilor noi din zona privată după luna iunie, în condiţiile în care nici lucrările publice nu avan­sează.

„Putem spune că prima jumătate a anului (2019 - n. red.) a fost bună. În primele şase luni s-a păstrat ritmul de lucru din anul pre­cedent. Dar, din păcate, aşa cum am anticipat, după iunie 2019 se observă o încetinire a comenzilor din zona privată pentru lucrări noi, fără o contrabalansare din partea statului pentru lucrări publice“, spune Radu Ouatu, directorul general şi proprietarul grupului Apolodor, de meserie inginer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO