Business Construct

Proiect spaniol langa Parcul Herastrau

Proiect spaniol langa Parcul Herastrau
22.02.2007, 14:59 45

Companiei Alia Inmobiliaria, divizia grupului spaniol Alius, dezvolta in prezent un proiect rezidential de lux langa bulevardul Maresal Averescu. Acesta este primul proiect al companiei spaniole dezvoltat pe piata romaneasca, iar investitia ajunge la circa 30 mil. euro.
Proiectul consta intr-un complex privat format din trei cladiri cu regimuri de inaltime diferite si va fi finalizat in februarie 2009. In cadrul proiectului sunt disponibile 130 de apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere, standard sau duplex. Penthouse-urile vor avea panorama catre Parcul Herastrau si zona Arcului de Triumf, potrivit reprezentantilor companiei. Complexul va avea o suprafata construita desfasurata de 18.000 mp, construiti pe un teren cu o suprafata de 5.000 mp. Reprezentantii companiei nu au dorit sa ofere detalii referitoare la achizitia terenului.
Compania se afla in diferite stadii de achizitie a unor terenuri in Bucuresti - due dilligence, precontractare - pe care doreste sa dezvolte proiecte in diferite segmente ale pietei imobiliare, cum ar fi cladirile de birouri sau centre comerciale. Pentru moment, proiectul de langa Parcul Herastrau este primul in care a fost inceputa constructia.
Spaniolii au dezvoltat proiecte imobiliare in orasele spaniole Madrid, Cadiz si Malaga, precum si in SUA si au intrat pe piata romaneasca in urma cu doi ani, atrasi de potentialul sectorului imobiliar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO