Business Construct

Proiect european de 5 mil. euro pentru dezvoltarea infrastructurii educaţionale în localitatea Mârşa, oraşul Avrig

Primăria oraşului Avrig, judeţul Sibiu, a accesat un proiect european de peste 24 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro) pentru reabilitarea liceul tehnologic din localitatea Mârşa, modernizarea unui spaţiu urban de peste 2 hectare şi realizarea unei piste de biciclete de peste 2 km. Fondurile europene au fost alocate prin Axa Prioritară 13 a Programului Operaţional Regional 2014-2020, pentru sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii.

’’Prin acest proiect am atras fonduri europene în domeniul învăţământului, inclusiv pentru eficientizarea consumurilor de energie la Liceul Tehnologic, unde învaţă peste 360 de tineri, precum şi pentru reabilitarea unor spaţii publice. Prin Axa Prioritară 13, finanţăm în acest moment 14 proiecte, a căror valoare totală este peste 260 milioane lei’’, a declarat Simion Creţu, director general în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.