Business Construct

Producătorul de vopsele Policolor-Orgachim: „Exodul specialiştilor şi al muncitorilor din România pune compania noastră într-o situaţie dificilă. Găsim greu operatori chimici, laboranţi, automatişti, ingineri chimişti“. Dorinţa de creştere a automatizării vine în contextul în care forţa de muncă este tot mai greu de găsit.

Producătorul de vopsele Policolor-Orgachim: „Exodul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.03.2024, 00:06 77

Producătorul de lacuri şi vopsele în special pentru construcţii Policolor-Orgachim şi-a planificat pentru următorii ani investiţii în automatizarea proceselor de producţie după ce anul trecut a încheiat o etapă de dezvoltare a liniilor de fabricaţie.

„Pentru fabrica din România a grupului Policolor-Orgachim, am finalizat în 2023 procesul de extindere a facilităţii de produc­ţie cu hala nouă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Valoarea investiţiei se ridică la peste 2 milioane de euro fără TVA şi include construcţia, linii tehnologice, căi de acces şi lucrări auxiliare. Anul acesta şi în următorii ani dorim să continuăm investiţiile la fabrica din Bucureşti, iar planurile noas­tre au în vedere în special auto­matizarea proceselor“, spune Liviu Petre, CFO la Policolor-Orgachim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO