Business Construct

Producătorul de aparate de aer condiţionat Daikin, afaceri de 19 mi. euro, plus 20%: „S-au deblocat proiecte industriale şi comerciale“

Daniel Vasile, directorul general al Daikin România

Daniel Vasile, directorul general al Daikin România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.05.2016, 00:05 886
Subsidiara locală a producătorului şi distribuitorului de aparate de aer condiţionat Daikin, care furnizează sisteme de climatizare pentru retaileri ca Billa, Kaufland sau Carrefour, a depăşit în ultimul an financiar cifra de afaceri de 19 milioane de euro, în creştere de circa 20% faţă de anul anterior.
 
În România, Daikin are 26 de angajaţi şi câteva poziţii în stadiu de recrutare şi plănuieşte să încheie anul cu un rezultat în creştere cu 5%.
 
„De câţiva ani, lucrăm cu dezvoltatori precum Iulius Group din Iaşi şi am montat sisteme de climatizare în centrul comercial Palas Iaşi. Pe zona de birouri, unul dintre clienţi este Oregon Park (ansamblul de birouri dezvoltat de Portland Trust în nordul Capitalei – n. red.), iar în domeniul industrial avem fabrica de la Mioveni a producătorului de automobile Dacia, precum şi fabricile Pirelli, Michelin, Faurecia. Din sectorul de fashion, avem clienţi ca H&M, Pepco, C&A, Deichmann“, spune Daniel Vasile, directorul general al Daikin România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO