Business Construct

ORESA INDUSTRA, divizia de real-estate a Oresa, extinde parcul logistic Solo din judeţul Iaşi la peste 35.000 mp de spaţii industriale şi logistice

ORESA INDUSTRA, divizia de real-estate a Oresa, extinde...

Autor: Roxana Rosu

16.11.2022, 15:53 841

Divizia de real-estate a Oresa va construi o nouă hală în parcul logistic SOLO din comuna Leţcani, judetul Iaşi, continuând procesul de extindere a portofoliului din România.

Parcul logistic deţinut de ORESA INDUSTRA în judeţul Iaşi va ajunge la peste 35.000 mp în a doua jumătate din 2023, noua hală având 10.000 mp.

Fondul de investiţii are un stoc total de 93.000 mp pe piaţa locală, în parcurile industriale din Iaşi, Arad 43.000 mp (existent şi în construcţie) şi Bucureşti 15.000 mp (proiect).

„ORESA, compania privată de familie cu rădăcini suedeze, este prezentă în România de peste 25 de ani. Investim cu scopul de a crea afaceri sustenabile pe termen lung. Această abordare este divizia noastră pentru real estate. Punem accentul pe seriozitate şi profesionalism în tot ceea ce facem. De aceea, în perioade cu incertitudine mare cum au fost aceşti ultimi doi ani, am fost mereu în avantaj. În Iaşi, ne-a atras locaţia strategică a parcului logistic SOLO aflat în proximitatea oraşului, calitatea activelor şi oportunitatea de a dezvolta această platformă.”, a declarat Cornel Marian, Managing Partner ORESA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO