Business Construct

Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom: Urmează să primim zece lucrători din Nepal. Dacă funcţionează bine, vom mai aduce şi alţi străini

 Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom

Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.03.2022, 00:07 852

Producătorul de lacuri şi vopsele Sarcom, parte a holdingului ROCA Industry, are în plan să dezvolte capacităţile de producţie şi logistice în perioada următoare şi va aduce mai mulţi muncitori din Asia pentru a face faţă cererilor în creştere.

„Urmează să primim zece lucrători din Nepal în secţiile de producţie, dar avem nevoie de oameni şi pe zona de achiziţie şi vânzări, pe care îi recrutăm local. Este prima dată când aducem angajaţi străini. Deocamdată este un proiect-pilot, dacă funcţionează bine, vom mai aduce şi alţi străini“, spune Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom, care a preluat funcţia la începutul acestui an.

Producătorul de vopsele a generat în 2021 o cifră de afaceri de 65,5 mil. lei, în creştere cu 4% faţă de anul precedent, potrivit raportului financiar publicat de ROCA Industry la Bursa de la Bucureşti.

În octombrie 2021, Aurel şi Marinică Potop, cei doi fraţi care în urmă cu 30 de ani au fondat businessul cu vopsele Sarcom Râmnicu Vâlcea au vândut compania către fondul ROCA Investments, divizia de investiţii care face parte din grupul Impetum. Sarcom este, alături de Bico Industries, parte a ROCA Industry, pe care ROCA Investments l-a fondat cu scopul de a crea un holding al producătorilor de materiale de construcţii pe care îi are în portofoliu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO