Business Construct

Iulian Mangalagiu, CEO al Modulo Decorative Solutions: Două treimi din producţia de piatră decorativă de la Turda merg la export

Iulian Mangalagiu, CEO al Modulo Decorative Solutions:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.10.2022, 08:30 402

Modulo Decorative Solutions, o companie care se ocupă cu fabricarea de piatră decorativă, ţinteşte o creştere accelerată pe piaţa locală în următorii ani, pe fondul planurilor de investiţii pe care şi le-a conturat.

„Circa două treimi din producţie (care are loc la Turda – n. red.) sunt exportate, iar principalele pieţe de desfacere sunt Franţa şi România“, spune Iulian Mangalagiu, cel care a preluat în această primăvară rolul de chief operating officer al subsidiarei locale Modulo Decorative Solutions.

Cu sediul în Turda, judeţul Cluj, compania a fost cumpărată la finalul anului 2021 de fondul de investiţii CEECAT Capital, parte a fondului ADM, iar în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 59 mil. lei, cu 258 de angajaţi. Anterior preluării de către CEECAT Capital, compania era deţinută de firma Valhall LLC (79,4%) şi de Mihai Gavriş (20,59%). Scopul anunţat de noul proprietar în decembrie 2021, la momentul tranzacţiei, este transformarea companiei într-un jucător regional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO