Business Construct

Grand Arena mai are trei chiriaşi în food-court

Grand Arena mai are trei chiriaşi în food-court
27.03.2011, 23:34 336

Numărul chiriaşilor din zonade food-court a centrului comercial Grand Arena din sudul Capitaleis-a înjumătăţit în ultimul an, astfel că la ora actuală mai suntoperaţionale doar unitatea Spring Time, cafeneaua Canephora şibuticul Top Sandwich, după ce restaurantul Swiss Grill şi alte douăcafenele au fost închise în ultima perioadă.

În zona în care iniţial erau mese pentru clienţii restaurantelor aufost amenajate locuri de joacă pentru copii, în timp ce un altspaţiu de la etaj a fost preluat de către operatorul unui centru debiliard. Zona de karting, inaugurată în urmă cu un an, nu estefuncţională în permanenţă.

"Un operator de biliard a deschis un spaţiu în ultima lună, iar întotal avem următorii clienţi la primul etaj: două restaurante, unbar, un centru de biliard, o zonă de karting şi doi operatori despaţii de joacă pentru copii. Zona de karting trebuie închisă câtezece zile la fiecare două luni pentru repararea pistei şi akarturilor", a precizat Mikael Harfi, director şi unul dintreacţionarii firmei Euroinvest Intermed, proprietarul GrandArena.

Mallul din sudul Capitalei, primul deschis în Bucureşti dupăizbucnirea crizei financiare, a avut de la început un grad deocupare mai redus decât celelalte proiecte de pe piaţă, iar în ceidoi ani de operare peste 20 de retaileri au închis magazinele dincadrul complexului.

"Motivele pentru care am închis cred că sunt evidente. Nu erauclienţi la etajul centrului comercial", a declarat şi CristinaCărbunaru, fostul director administrativ al reţelei de restauranteCity Grill.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO