Business Construct

Expleo, o companie de tehnologie, a închiriat 3.000 mp de birouri în ansamblul Palas Campus din Iaşi. Palas Campus este dezvoltat de Iulius Group şi va fi inaugurat în această primăvară.

Întregul complex Palas Campus, unde va avea sediul Expleo, are o suprafaţă de 60.000 mp de birouri şi spaţii de retail.

Întregul complex Palas Campus, unde va avea sediul Expleo, are o suprafaţă de 60.000 mp de birouri şi spaţii de retail.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.02.2023, 18:15 612

Expleo, o companie din Franţa cu activitate în do­meniul ingineriei, al tehnologiei şi al consultanţei, a închi­riat o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi în complexul de birouri Palas Campus din Iaşi, dezvoltat de grupul Iulius. În birourile Expleo din Palas Campus vor lucra apro­ximativ 400 de oameni. Ansamblul va fi inaugurat în această primăvară şi se află în apropierea ansamblului mixt Palas, cu birouri şi spaţii comerciale.

„Vom continua să angajăm specialişti pe diverse posturi, precum Sr. Testing and Validation Engineer, System Engineer şi Model Based Design Engineer – Automotive Projects, Cyber Security Engineer – Embedded Systems, Data Analyst şi Software Developer (Java/Angular) – IT&C Projects. Am gândit spaţiul astfel încât să răspundă tuturor nevoilor colegilor noştri şi l-am adaptat pentru a fi utilizat în condiţii optime, atât pentru lucru în echipă, cât şi pentru lucru individual“, a spus Vincent Fusier, chief operating officer (COO) la Expleo România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO