Business Construct

Drum Concept, o firmă de construcţii din Bucureşti, a crescut de 15 ori în patru ani, până la afaceri de 215 mil. lei

Drum Concept, o firmă de construcţii din Bucureşti, a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.12.2023, 18:00 317

Drum Concept are trei asociaţi – Alexandra Ulmamei (care are 49,09% din companie), Florin Diaconu (40,91%) şi Cristian-Marinel Mihai (10%) Numele Alexandrei Ulmamei, acţionarul majoritar din Drum Concept, se leagă de cel al companiei RAM Cons Assets, care a intrat în acţionariatul Delta ACM în 2018.

Drum Concept, o companie de construcţii din Bucureşti, şi-a majorat businessul de cincisprezece ori în decurs de patru ani, încheind anul 2022 cu o cifră de afaceri de 215 milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Firma este deţinută de trei asociaţi şi, după rezultatul din 2022, este una dintre cele mai mari douăzeci de companii de construcţii din România. Drum Concept nu are un site activ, unde să fie disponibile informaţii despre activitatea pe care o desfăşoară şi nu a putut fi contactată pentru a furniza detalii. Pe pagina sa de Facebook se precizează doar că este o „companie cu capital 100% românesc, cu zece ani de experienţă în domeniul proiectării şi execuţiei“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO