Business Construct

Concret Construct, cel mai mare constructor din Suceava, s-a apropiat de 250 mil. lei cifră de afaceri în 2022, după o creştere de 16%

Concret Construct, cel mai mare constructor din Suceava,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.06.2023, 00:05 104

Concret Construct a lucrat la realizarea mai multor ansambluri rezidenţiale, a unor cămine culturale ridicate din fonduri publice, fabrici şi magazine tip supermarket şi hipermarket ale unor retaileri străini prezenţi pe piaţa locală.

Compania Concret Construct din Suceava, deţinută de trei acţionari români, şi-a majorat cifra de afaceri cu 16% în 2022, apropiindu-se considerabil de pragul de 250 de milioane de lei, po­tri­vit celor mai recente informaţii publi­cate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Pro­fitul a fost în creştere cu 24%, până la 3,1 milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi a scăzut uşor, până la 283.

Reprezentanţii companiei nu au răs­puns solicitării ZF referitoare la e­vo­lu­ţia businessului în 2022 şi planu­rile pen­tru 2023. Concret Construct este de­ţi­nută în proporţii egale de Mihai Cor­neliu Creţu, Mihail Laurenţiu Grîul şi Gheorghiţă Sandu, potrivit datelor de pe platforma de analiză a companiilor Termene.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO