Business Construct

Cluburile fără autorizaţie de securitate la incendiu, obligate să afişeze panouri de înştiinţare

„Până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu conform alin.(41), beneficiarii investiţiilor care vizează construcţii publice au obligaţia să realizeze şi să amplaseze panouri de înştiinţare în dreptul intrărilor în spaţiile respective, cu următorul conţinut, tipărit cu litere de tipar cu dimensiuni de minimum 2,5 cm, de culoare roşie, pe fundal alb: <<Acest spaţiu funcţionează fără autorizaţia de securitate la incendiu>>”, potrivit proiectului de lege adoptat de Camera Deputaţilor.

Obligaţia vizează barurile, cluburile, discotecile, restaurantele, centrele comerciale, magazine, supermagazinele şi hipermagazinele, cinematografele, sălile polivalente, sălile de spectacole, hotelurile, motelurile, hostelurile, vilele turistice, pensiunile şi cabanele turistice, apartamentele şi camerele de închiriat în regim hotelier.

Proiect de Lege pentru completarea Legii nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor a fost adoptat cu 263 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi 3 abţineri.

Camera Deputaţilor este for decizional.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.