Business Construct

CJ Bistriţa-Năsăud vrea să investească 15 mil. euro într-o pârtie de schi

CJ Bistriţa-Năsăud vrea să investească 15 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

10.02.2015, 17:31 274

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud analizează posibilitatea derulării unei investiţii de aproximativ 15 mil. euro, pentru realizarea unui domeniu schiabil în zona Colibiţa. În acest sens, CJ Bistriţa-Năsăud a iniţiat constituirea unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară pentru promovarea turismului, Valea Someşului.

’’În prezent avem studiul de prefezabilitate pentru proiectul domeniului schiabil. În urma studiilor realizate, am identificat un areal de aproximativ 25 de hectare pe care se pot amenaja 4 pârtii de schi, cu o lungime totală de circa 8,5 kilometri’’, a spus Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pârtiile de schi vor fi dotate cu indicatoare de semnalizare, panouri de informare, balize, plase şi saltele de protecţie, tunuri de zăpadă. Varianta finală a studiului de fezabilitate privind dezvoltarea primei etape a domeniului schiabil din zona Colibiţa va fi realizată până la jumătatea lunii martie. Investiţia totală, pentru această fază, este estimată la 15 milioane de euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO