Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Horia Braun, CEO al Erste AM: O investiţie trebuie să aibă în vedere nu doar performanţa financiară sau contul de profit şi pierdere, ci şi responsabilitatea faţă de mediu, socială şi guvernanţa corporativă

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

♦ De la 3 august 2020 în portofoliul de fonduri mutuale al Erste AM se găseşte şi Erste Green Invest, fond cu plasamente în companii care activează în domeniile tratării şi aprovizionării cu apă, reciclare şi gestionarea deşeurilor, energie regenerabilă, eficienţă energetică, mobilitate, transformare şi adaptare ♦ Fondul are un randament de 15,25% de la lansare încoace ♦ Pe lângă acesta, Erste AM mai are alte trei fonduri ESG (Environmental, social and corporate governance).

Horia Braun, director general al Erste Asset Management, cel mai mare admi­nistrator de fonduri mutuale din România, cu active de circa 5,5 miliarde de lei, consideră că în ultima perioadă de timp, atât la nivel european cât şi în SUA, a luat amploare o tendinţă care va domina discursul investiţional cel puţin în următorii 10 ani: cea a investiţiilor sustenabile.

Astfel Erste AM România a adăugat în 2020 alte două fonduri Environmental, Social and Corpo­rate Governance (EGS) în oferta sa, respectiv Erste Stock Environment pe 17 februarie 2020 şi Erste Green Invest la 3 august 2020. Aşadar Erste AM a ajuns la 4 fonduri ESG.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.