Burse - Fonduri mutuale

Virgil Ichim, CEO Allianz Ţiriac Pensii Private: „Chiar şi în aceste momente pe piaţă există companii care nu îşi pot diminua pe termen lung perspectivele solide“

Virgil Ichim, CEO Allianz Ţiriac Pensii Private, consideră că sunt com­panii listate la bursa de la Bucureşti care chiar şi în aceste şedinţe de tran­zacţionare marcate de volatilitate ridicată nu îşi pot diminua pe termen lung perspectivele solide, fiind pro­motorii reconstrucţiei ulterioare a mediului economic ro­mânesc.

„Investiţiile fondu­rilor de pensii în aceste companii îi vor transformă pe parti­cipanţii fondurilor în bene­ficiari ai acestei reconstrucţii, care este deja susţinută prin măsurile economice ale statului român în parteneriat cu instituţiile Uniunii Europene“, spune Virgil Ichim, CEO al unui admi­nistrator care prin inter­mediul fon­dului Pilon II gestionează 14 mld. lei pentru 1,6 milioane de sa­lariaţi. Cei şapte administratori de pensii private din România sunt prin inter­mediul fondurilor Pilon II cei mai mari investitori de la bursa româ­nească, asigurând circa 10-20% din ru­lajul de tran­zacţionare şi fiind in­vestitori la aproape 30 de companii listate la Bucureşti, arată cele mai recente date din rapoartele fondurilor, cele de la iunie 2019.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.