Burse - Fonduri mutuale

Un investitor trebuie să aibă minimum 3.150 de lei ca să cumpere acţiuni la AAGES Târgu-Mureş, a cărei ofertă de listare începe astăzi

Un investitor trebuie să aibă minimum 3.150 de lei ca...

Autor: Liviu Popescu

08.06.2017, 00:05 1191

♦ Subscriere minimă de 1.000 de acţiuni n Oferta constă într-o singură tranşă de subscriere

♦ Subscrierea maximă este de 1,5 milioane de acţiuni n Preţul cuprins între 3,15 lei şi 3,9 lei

♦ Investitorii care subscriu în primele patru zile au discount de 5%, adică 2,99 lei şi 3,7 lei

♦ În cazul unei subscrieri mai mari de 200%, intermediarul poate să închidă oferta.

Un investitor care vrea să subscrie acţiuni la AAGES Târgu-Mu­reş, producător de instalaţii de încălzire prin inducţie, trebuie să aibă minimum 3.150 de lei având în vedere pragul de subscriere minimă de 1.000 de acţiuni. Cel maxim este de 1,5 milioane de acţiuni, adică cât este alocat pentru listarea la bursă.

„În cazul unei subscrieri de peste 200%, intermediarul poate lua decizia de a închide anticipat oferta în derulare“, se arată în prospectul de lis­tare al companiei. Astfel intermediarul Gol­dring vrea să evite suprasu­b­scrie­rea aşa cum s-a întâmplat la Digi, care a dus la nemulţumirea investitorilor întrucât au primit mult mai puţine acţiuni decât intenţionau să cumpere.

AAGES Târgu-Mureş desfăşoară de astăzi şi până pe 21 iunie oferta de listare a 15% din companie în urma căreia nouă acţionari persoane fizice îşi vor marca exit-ul şi ar putea încasa maximum 6 mil. lei. Preţul de subscriere este cuprins între 3,15 lei şi 3,9 lei pe acţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO