Burse - Fonduri mutuale

Tradeville închide anticipat plasamentul de obligaţiuni iHunt: suprasubscriere de 45% pentru titluri cu 8,75% dobândă pe an

Tradeville închide anticipat plasamentul de obligaţiuni...

Autor: Roxana Rosu

03.11.2020, 00:05 411

♦ Oferta s-a derulat în perioada 29-30 octombrie, fiind vândute 70.000 de obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 lei şi scadenţa la 3 ani, valoarea totală a subscrierilor efectuate fiind de 10,1 mil. lei.

Tradeville a încheiat vineri, în mod anticipat, plasamentul privat de obligaţiuni corporative emise de iHunt Technology, primul brand de telefoane mobile listat la Bucureşti, în condiţiile în care oferta a fost suprasubscrisă cu 45%, rata anuală fixă a cuponului fiind de 8,75%, plătibilă semestrial.

Oferta s-a derulat în perioada 29-30 octom­brie, fiind vândute 70.000 de obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 lei şi scadenţa la trei ani, valoarea totală a subscrierilor efectuate fiind de 10,1 milioane lei.

„Încheiem cu succes prima emisiune de obligaţiuni iHunt, aceasta fiind suprasubscrisă încă din prima zi. Succesul emisiunii de obligaţiuni reflectă încrederea investitorilor în strategia iHunt de creştere profitabilă şi durabilă. Încrederea investitorilor ne onorează dar în acelaşi timp ne obligă la performanţă şi dezvoltare rapidă a brandului iHunt“, spune Cezar Cătălin Stroe, director general iHunt Technology. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online prin platforma de tranzacţionare TradeVille.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO