Burse - Fonduri mutuale

Softbinator Technologies anunţă un profit net individual de 1,9 mil. lei în S1/2022, în urcare cu 35% faţă de S1/2021, la venituri de 9,2 mil. lei, plus 20%. Compania vrea să atragă 12 mil. lei prin bonduri şi acţiuni noi

Softbinator Technologies anunţă un profit net...

Autor: Tibi Oprea

06.09.2022, 00:04 122

Softbinator Technologies (simbol bursier CODE), companie românească ce furnizează servicii de dezvoltare software axate în principal pe blockchain, inteligenţă artificială şi DevOps, a raportat la nivel individual un profit net de 1,9 mil. lei în primul semestru din 2022, în urcare cu 35% faţă de aceeaşi perioadă din 2021, la afaceri de 8 mil. lei, plus 18,6%, conform calculelor realizate de ZF pe baza datelor din raportul financiar semestrial publicat la Bursa de Valori Bucureşti. La nivel consolidat, compania a realizat în primele şase luni din 2022 venituri totale de 16,8 mil. lei, un profit brut de 4,6 mil. lei şi un profit net de 4 mil. lei. 

Rezultatele financiare la nivel consolidat includ performanţele înregistrate de companiile Softbinator Technologies, Wise-Up, Ixperi, e-spres-oh şi Digital Tailors.„Veniturile şi profitul net generate de grup la nivel consolidat în primul semestru din 2022 sunt duble comparativ cu performanţa înregistrată la nivel individual doar de către Softbinator Technologies“, spune Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.

„Rezultatul consolidat generat de Grupul nostru în primele şase luni ale anului 2022 este egal cu rezultatul individual înregistrat de Softbinator pentru tot anul 2021. Acest lucru a fost posibil datorită unei strategii diversificate la nivelul tuturor companiilor din grupul nostru, prin care am reuşit să creştem fiecare business în parte. Însă, cel mai mult mă bucură faptul că la nivel de grup avem echipe care lucrează pentru acelaşi obiectiv: creşterea tuturor companiilor care îl alcătuiesc prin generarea de business acolo unde execuţia este cea mai potrivită. În prezent, datorită acestor echipe, avem capacitatea de a livra mai mult şi mai eficient pentru toţi clienţii noştri”La nivel individual, în prima jumătate a anului 2022, Softbinator Technologies a generat venituri totale de 9,2 milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de primul semestru al anului 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO