Burse - Fonduri mutuale

Şantierul naval Severnav din Drobeta-Turnu Severin a vândut cu 6,5 mil. euro prima navă construită după 12 ani de pauză. Cumpărător, Beo Trade Com

Şantierul naval Severnav din Drobeta-Turnu Severin a...

Autor: Florentina Niţu

04.07.2023, 00:03 367

Şantierul naval Severnav din Drobeta-Turnu Severin (simbol bursier SEVE), cu o capitalizare de 20 mil. lei (4 mil. euro) a vândut cu 6,5 milioane de euro o navă complet echipată, construită după o pauză de 12 ani, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii companiei. 

„Şantierul Naval Severnav, cu o experienţă de peste 170 de ani în construcţia de nave fluviale şi maritime, a marcat astăzi (luni, 3 iulie – n. red.) un moment important, după o pauză de 12 ani, prin lansarea unei nave complet echipate”, au transmis reprezentanţii companiei. 

Nava, denumită Napoleon, a fost construită pentru compania Beo Trade Com, una dintre cele mai importante companii de transport fluvial din Europa Centrală şi de Est. Compania Beo Trade Com, cu o cifră de afaceri de 58 de milioane de lei în 2022 (peste 11 mil. euro) este deţinută de Aleksandar Stanojevic (40%), Drăgan Stanojevic (35%) şi Constantin Georgescu (25%), potrivit platformei termene.ro.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO