Burse - Fonduri mutuale

Prospecţiuni, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, anunţă încheierea unui contract de 70 mil. lei cu Romgaz pentru servicii de prospectare seismică

Prospecţiuni, controlată de omul de afaceri Ovidiu...

Autor: Liviu Popescu

30.08.2023, 18:13 9533

Compania de prospectare geologică Prospecţiuni Bucureşti (simbol bursier PRSN), deţinută majoritar de omul de afaceri Ovidiu Tender, a anunţat miercuri seară la Bursa de Valori că a încheiat un contract de 70 mil. lei cu Romgaz pentru servicii de prospectare seismică.

“Obiectul contractului: prestarea de servicii de achiziţie şi procesare seismică 3D/2D pentru patru loturi”, se arată în raportul publicat de compania cu o capitalizare bursieră de 95 mil. lei.

“Prospecţiuni este principalul furnizor de servicii de prospecţiuni geologice şi geofizice din România. Abordăm cu succes proiecte complexe, cu precădere pentru industria de petrol şi gaze naturale”.

În 2022 compania a avut venituri de 207 mil. lei, faţă de 148 mil. lei în anul precedent, în timp ce profitul net  a fost de 12,8 mil. lei, faţă de pierderi de 4,4 mil. lei. Acţiunile PRSN au plus 42% anul aceasta. Ovidiu  Tender are indirect 55% din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO