Burse - Fonduri mutuale

Infinity Capital Investments anunţă o nouă licitaţie pentru vânzarea Complexului Hotelier Dâmboviţa, după ce în runda anterioară nu au fost depuse oferte. Preţul de pornire, 20 mil. lei

Infinity Capital Investments anunţă o nouă licitaţie...

Autor: Cristina Bellu

05.02.2024, 11:06 228

Infinity Capital Investments (simbol bursier INFINITY) a anunţat luni la Bursa de Valori Bucureşti că va organiza pe 14 februarie 2024 o licitaţie competitivă deschisă pentru vânzarea participaţiei de 99,99% la Complex Hotelier Dâmboviţa, respectiv 1,75 de milioane de acţiuni, la preţul minim de pornire de 20 mil. lei.

Societatea informează că pentru runda de licitatie din 7 februarie 2024 nu au fost depuse oferte.

Hotelul Damboviţa este situat la o oră si 15 minute de Aeroportul Internaţional Otopeni, la 60km de Sinaia şi două ore de Curtea de Argeş. Potrivit site-ului, hotelul are camere single, dublă şi matrimonială. Restaurantul Hotelului Dâmboviţa are o capacitate de 200 de locuri.

Infinity are 910 mil. lei capitalizare, după ce acţiunile societăţii se tranzacţionează în urcare cu 4,3% în ultimele 12 luni, pe fondul unor tranzacţii de 48,5 mil. lei, arată datele BVB.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO