Burse - Fonduri mutuale

Goldring vede acţiunile Simtel Team la 46,3-47,3 lei: randament potenţial de 8,2%-10,4%

Goldring vede acţiunile Simtel Team la 46,3-47,3 lei:...

Autor: Tibi Oprea

19.12.2023, 07:37 786

♦ „La baza evaluării emitentului au stat în principal planurile de dezvoltare şi de extindere“.

Analiştii de la Goldring au emis primul raport de analiză pentru compania românească de inginerie şi tehnologie Simtel Team (simbol bursier SMTL), care în 2024 vrea să facă transferul pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti, stabilind un interval de preţ ţintă cuprins între 46,33 şi 47,25 de lei pe acţiune.

La preţul curent de tranzacţio­nare, randamentul potenţial este de 8,2%-10,4%, arată calculele făcute de ZF.

„La baza evaluării emitentului au stat în principal planurile de dezvoltare şi de extindere ale Simtel Team, evidenţiind potenţialul de creştere şi adaptabilitatea companiei la schimbările din mediul de afaceri. De asemenea, s-a luat în considerare evaluarea performanţei emitentului în raport cu industria şi competitorii, precum şi proiecţiile bazate pe performanţele financiare anterioare”, scrie Goldring.

Acţiunile SMTL se tran­zacţionează în urcare cu 71,2% de la începutul acestui an, pe fondul unor tranzacţii de 27,3 milioane de lei, emitentul având o capitalizare de 338 de milioane de lei, conform datelor BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO