Burse - Fonduri mutuale

Goldring oferă investitorilor portofolii administrate discreţionar cu ajutorul inteligenţei artificiale. Suma minimă pentru un cont este de 50.000 de euro/dolari, iar perioada minimă sugerată este de cinci ani

Goldring oferă investitorilor portofolii administrate...

Autor: Tibi Oprea

07.02.2024, 07:22 2161

Brokerul oferă acces la trei portofolii gândite de AlphaBlock şi destinate investitorilor pe termen lung ♦ Strategiile sunt menite să aducă randamente mai bune decât indicii de referinţă.

Goldring, unul dintre cei mai mari brokeri de retail de la Bursa de Valori Bucureşti, oferă investitorilor posibilitatea de a investi în conturi administrate discreţionar în parte­neriat cu AlphaBlock, fintech ce dezvoltă soluţii de managementul investiţiilor bazate pe inteligenţă artificială. Prin contul administrat discreţionar, Goldring efectuează operaţiunile legate de administrarea portofoliului clientului, pe baza unei strategii stabilite împreună cu investitorii, pe care îi informează periodic cu privire la statusul portofoliului pe care aceştia îl deţin.

„Printre strategiile puse la dispoziţie investitorilor, Goldring oferă acces la E&R (Exceptional & Rich n.r.), un portofoliu gândit de AlphaBlock şi destinat investitorilor pe termen lung, care vor să investească pe o perioadă mai mare de 12 luni şi care nu au timp să studieze piaţa pentru a lua decizii. Cu alte cuvinte, AlphaBlock oferă o alternativă la investiţiile tradiţionale printr-un ETF, aceste strategii simplificând investiţiile şi oferind randamente mai bune decât indicii de referinţă, la costuri reduse“, spune Goldring pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO