Burse - Fonduri mutuale

Calendarul raportărilor financiare pentru rezultatele înregistrate în 2019: BRD şi Petrom dau startul pe 6 februarie 2020. BVB, peste o săptămână. Spre comparaţie, calendarul raportărilor pe 2018 a fost cuprins în aceeaşi perioadă, dar a avut o concentrare mult mai mare pe şedinţă

Calendarul raportărilor financiare pentru rezultatele...

Autor: Tibi Oprea

27.01.2020, 20:30 384

Spre comparaţie, calendarul raportărilor pe 2018 a fost cuprins în aceeaşi perioadă, dar a avut o concentrare mult mai mare pe şedinţă.

 

Companiile din prima ligă bursieră încep pe 6 februarie 2020 sezonul de raportări financiare preliminare aferente anului 2019, startul fiind dat de BRD SocGen şi de OMV Petrom, şi îl închid pe 28 februarie odată cu raportările Fondului Proprietatea, Purcari şi Electrica, arată datele agregate de ZF.

Spre comparaţie, calendarul rapor­tărilor pe 2018 s-a desfăşurat în aceeaşi perioadă, dar a avut o concentrare mult mai mare pe şedinţă ca număr de companii.

„În mod normal cifra de afaceri a companiilor ar trebui să fie mai mare în 2019, dar profitabilitatea mă aştept să fie mai redusă. Totuşi mă aştept ca 2019 să fie profitabil“, spune analistul Dragoş Cabat pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO