Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Paul Stiopei, nominalizat pentru funcţia de director general adjunct al BRK Financial Group, recent părăsită de Răzvan Raţ

Bursă. Paul Stiopei, nominalizat pentru funcţia de...

Autor: Eduard Ivanovici

26.01.2024, 13:20 748

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker de acţiuni listat pe piaţa de capital românească, şi-a informat acţionarii cu privire la nominalizarea lui Paul Stiopei pentru poziţia de director general adjunct cu un mandat valabil între data autorizării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară şi până la 6 decembrie 2025.

„Domnul Paul Stiopei are o experienţă de peste 11 ani în piaţa de capital, iar din anul 2017 este şef serviciu tranzacţionare la BRK Financial Group, unde coordonează operaţiunile derulate în contul propriu, incluzând activităţile de market making şi emitere de produse structurate”, scriu reprezentanţii BRK.

Casa de brokeraj a anunţat în decembrie că Răzvan Raţ îşi va înceta mandatul de CEO adjunct începând cu data de 25 ianuarie 2024. În vederea asigurării continuităţii activităţii şi până la autorizarea noului director general adjunct, atribuţiile funcţiei sunt preluate de către CEO-ul Monica Ivan.

Acţiunile BRK se apreciau cu 7,35% la ora publicării ştirii, pe un rulaj de 270.000 de lei şi o capitalizare de 49,3 milioane de lei. Dinamicile din ultimele 12 luni şi de anul acesta sunt de plus 10,6%, respectiv minus 2,3%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO