Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Patria Bank are de la 1 ianuarie un nou CEO adjunct al diviziei comerciale, Dragoş-Alexandru Călin

Bursă. Patria Bank are de la 1 ianuarie un nou CEO...

Autor: Eduard Ivanovici

30.10.2023, 15:40 1161

Patria Bank, instituţie de credit deţinută de fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), a anunţat că, în data de 27 octombrie, consiliul de administraţie al băncii a aprobat numirea lui Dragoş-Alexandru Călin în funcţia de director general adjunct, divizia comercială, membru în comitetul directorilor Patria pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 1 ianuarie 2024.

„Exercitarea responsabilităţilor specifice de către domnul Dragoş-Alexandru Calin în calitate de Director General Adjunct – Divizia Comercială, membru al Comitetului Directorilor, se va realiza începând cu data comunicării aprobării de către Banca Naţionala a României”, scriu reprezentanţii Patria într-un raport de la BVB.

În S1/2023, banca a avut un profit de 11,2 milioane de lei, în creştere cu 10,9% an/an, şi un venit net bancar de 97 de milioane de lei, plus 4%. Acţiunile PBK s-au apreciat cu 11% în ultimele 12 luni, pe un rulaj de 1,2 milioane de lei şi o capitalizare de 269 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO