Burse - Fonduri mutuale

Bursă. MedLife creşte cu 50 mil. euro o linie de credit sindicalizată, ajunsă la 268 mil. euro

Bursă. MedLife creşte cu 50 mil. euro o linie de credit...

Autor: Roxana Rosu

20.03.2024, 00:04 235

Reţeaua medicală MedLife (simbol bursier M) a majorat cu 50 milioane euro limita pentru un credit sindicalizat  accesat în decembrie 2022, ajungând astfel la 268,3 milioane de euro. 

Majorarea limitei a fost aprobată de acţionarii MedLife în decembrie 2023, arată un raport de la BVB. Sindicatul de bănci care a semnat majorarea limitei de credit este format din Banca Comercială Română, în calitate de coordonator, aranjor principal mandatat, agent de documentaţie, agent de facilitate şi garanţii şi finanţator, Raiffeisen Bank şi BRD Groupe Société Générale, în calitate de aranjori principali mandataţi şi finanţatori şi Banca Transilvania şi ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucureşti, în calitate de aranjori principali şi finanţatori. „Există, în continuare, oportunităţi relevante în piaţă care ar permite grupului să menţină tendinţa curentă de expansiune şi consolidare a pieţei de servicii medicale, concomitent cu captarea de profitabilitate suplimentară. Păstrând o abordare prudentă, ne dorim să evaluăm aceste oportunităţi, fondurile suplimentare urmând a fi utilizate cu precădere pentru derularea proceselor de M&A, cu focus pe achiziţii de companii profitabile care în mare măsură nu vor afecta indicatorii de profitabilitate şi îndatorare la nivel de grup”, spune Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al Grupului MedLife. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO