Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Fintech-ul german NAGA aprobă fuziunea cu Capex.com, companie fondată de românul Octavian Pătraşcu

Bursă. Fintech-ul german NAGA aprobă fuziunea cu...

Autor: Eduard Ivanovici

23.04.2024, 07:38 196

Listat la Frankfurt, noul grup va avea o valoare de piaţă de 235 mil. euro Celebrul investitor american Peter Thiel, printre acţionari.

NAGA Group, care deţine fintech-ul NAGA, listat pe piaţa de capital din Germania, a anunţat că Adunarea Generală Extraordinară a Acţiona­rilor din 12 aprilie a dat undă verde fuziunii cu Capex.com, cu un vot pozitiv de 99,81%.

În cadrul AGEA, noul CEO al NAGA, Octavian Pătraşcu a pre­zen­tat viziunea pentru „Noua NAGA“, anunţând atât noul cadru de regle­mentare format din nouă licenţe (cu două suplimentare în curs de apro­bare) şi 12 birouri în întreaga lume, cât şi creşterea acoperirii glo­bale a grupului prin oferirea produsului în peste 100 de ţări, conform unui comunicat de presă. Fondator al Capex.com, Octavian Pătraşcu a prezentat planurile pentru dezvol­tarea produsului prin integrarea celor patru verticale financiare (tranzacţio­nare, investiţie în acţiuni, servicii cripto şi neobanking) într-un ecosis­tem unificat pentru utilizator în platforma NAGA SuperApp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO