Burse - Fonduri mutuale

​Bursă: Dezvoltatorul imobiliar Impact vrea să se finanţeze cu 3 mil. euro de la investitori într-o emisiune de obligaţiuni pe trei ani cu o dobândă între 9% şi 10% pe an

​Bursă: Dezvoltatorul imobiliar Impact vrea să se...

Autor: Liviu Popescu

15.11.2023, 18:47 211

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (simbol bursier IMP), companie antreprenorială controlată de omul de afaceri Gheroghe Iaciu, a anunţat miercuri seară că se pregăşte pentru o emisiune de obligaţiuni de 3 milioane de euro cu scadenţa pe trei ani cu o dobândă fixă cuprinsă între 9% şi 10% pe an în funcţie de interesul investitorilor.

“Posibilitatea de rambursare anticipataă: Da. Obligaţiunile sunt rambursabile, integral dar nu şi parţial, la iniţiativa emitentului, începând cu al doilea an al duratei de viaţă a obligaţiunilor, caz în care emitentul va plati deţinătorilor pentru fiecare obligaţiune deţinută la data de referinţă un preţ de răscumpărare „clean” de 101%, după primul an, respectiv 100,5% după cel de-al doilea an”, se arată în raport.
Valoarea nominală este de 100 euro pentru fiecare obligaţiune. Condiţia de succes, atragerea a 2 mil. euro.
“Rata cuponului: rată nominală fixă pe durata de viaţă a Obligaţiunilor, plătibilă semestrial la data Cuponului. Se va stabili în baza interesului investitorilor şi se vă situa în intervalul 9% - 10% (paşii de cotare: 9%, 9.25%, 9.5%, 9.75%, 10%)”, menţionează compania cu o capitalizare de 551 mil. lei.
“Destinaţia fondurilor: conform celor ce vor fi stabilite de Client prin intermediul Prospectului”.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO