Burse - Fonduri mutuale

Bursa a aprobat listarea fondului OTP Green Energy

25.03.2010, 11:28 23

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a aprobat admiterea latranzactionare a unitatilor de fond emise de fondul inchis deinvestitii OTP Green Energy, cu capital garantat care atrage in modpublic resurse financiare. Pe Bursa se vor tranazactiona un numarde 43.583 de unitati OTP Green Energy cu o valoare nominala de 200lei.

Fondul este administrat de societatea de administrare OTP AssetManagement care detine active nete in portofoliu in valoare depeste 110 mil.lei.

Oferta publica de titluri (Initial Public Offering-IPO) derulatade fondul OTP Green Energy a fost suprasubscrisa cu aproape 8%, inconditiile in care peste 650 de investitori au cumparat 43. 583 deunitati in valoare totala de 8,71 mil. lei. Oferta de titluri s-aderulat in perioada 4 noiembrie-2 decembrie 2009.

OTP Green Energy este un fond inchis de investitii ce garanteazaca la finalul duratei de viata, peste 42 de luni, investitorii vorobtine un castig de cel putin 12%. Fondul urmareste evolutiaindicelui european ERIX, ce inglobeaza performanta pretuluiactiunilor a zece companii europene active in sectorul energieiregenerabile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO