Burse - Fonduri mutuale

Agista a achiziţionat un pachet suplimentar de acţiuni la grupul de IT Bittnet. Participaţie de aproape 7%

Agista a achiziţionat un pachet suplimentar de acţiuni...

Autor: Eduard Ivanovici

21.09.2022, 00:02 218

Agista, fond românesc de investiţii aflat în curs de autorizare, a achiziţionat un pachet suplimentar de acţiuni la grupul de IT Bittnet, listat pe Piaţa Principală a BVB, ajungând la o participaţie de aproape 7%, se arată într-un comunicat de presă.

Fondul a fost creat de Impetum Group, din care mai fac parte şi compania CITR, ROCA Investments şi ROCA X, un venture capital destinat start-up-urilor disruptive din piaţa de tehnologie. „Bittnet este unul dintre cele mai bune exemple în care Agista îşi poate îndeplini rolul strategic de a contribui la creşterea accelerată a companiei, construind în continuare pe fundamentul şi viziunea fondatorilor. Toate eforturile noastre comune de aici încolo vor fi concentrate pe a transforma Bittnet într-un jucător regional, în acest sector extrem de competitiv. Cred cu tărie că potenţialul acestei companii este peste nivelul apreciat de piaţă în acest moment”, spune Nicolae Kovacs, CEO Agista. Achiziţia acţiunilor Bittnet este a şasea investiţie în sectorul IT&C din portofoliul Agista.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO