Bănci și Asigurări

ZF 25 de ANI. Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: Veţi vedea de anul viitor primul produs Salt Bank, prima aplicaţie

ZF 25 de ANI. Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: Veţi...

Autor: Răzvan Botea

17.11.2023, 12:54 11011

Omer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania, a fost prezent la conferinţa de aniversare a 25b de ani de la lansarea Ziarului Financiar, în sediul Băncii Naţionale a României. Ce a spus Omer Tetik la conferinţa de aniversare ZF:

Nu vrem să ne lăudăm cu capitalizarea la bursă. Vrem să ne lăudăm că am făcut 8 milioane de tranzacţii de Black Friday, de exemplu. Este un lucru bun şi pentru cei 7 milioane de români la fondul de pensii care sunt acţionari la Banca Transilvania. Suntem într-un business cu banii altora şi încercăm să avem grijă de banii tuturor. Este o responsabilitate mare.

Este vorba de un proiect ambiţios. Salt. Nu este vorba despre sare, ci despre o săritură. Încercăm să facem un pas înainte să urcăm cu această bancă ambiţioasă, neo-bank, şi să aducem valoare prin Salt Bank. Salt Bank este un competitor la BT. Nu vreau să subestimez competiţia, dar a fost nevoie să ne construim noi un competitor.

Veţi vedea de anul viitor primul produs, prima aplicaţie, şi vom convinge românii că o bancă digitală românească poate fi o bancă de succes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO