Bănci și Asigurări

Valoarea bunurilor finanţate de UniCredit Leasing a crescut la trei luni cu 31%, la 69,8 mil. euro

Valoarea bunurilor finanţate de UniCredit Leasing a...

Autor: Emil Popescu

26.05.2015, 11:29 35

Valoarea bunurilor finanţate de UniCredit Leasing în primul trimestru a fost de 69,8 milioane euro, mai mare cu 31% faţă de cea aferentă perioadei similare a anului trecut, autovehiculele comerciale şi utilitare reprezentând aproape jumătate din portofoliu, a anunţat marţi compania. 

În 2014, ponderea autovehiculelor comerciale şi utilitare în portofoliul UniCredit Leasing a urcat, faţă de anul anterior, cu 13 puncte procentuale, la 40%. În primele trei luni din 2015 creşterea a continuat, până la 46%.

"Ne-am propus să ne menţinem cota de piaţă, să ne îmbunătăţim calitatea serviciilor acordate clienţilor nostri şi să ne extindem parteneriatele cu furnizorii. Ne concentrăm în zona companiilor mici şi medii, acolo unde este nevoie de finanţare pentru o creştere economică solidă. Parteneriatul cu Banca Europeană de Investiţii este una dintre acţiunile pe care le-am făcut anul trecut în acest scop", a declarat într-un comunicat Antoaneta Curteanu, CEO UniCredit Leasing Corporation.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO