Bănci și Asigurări

Transilvania Broker de Asigurare dă posibilitatea asistenţilor în brokeraj să se promoveze singuri online printr-un link cu ID unic

Transilvania Broker de Asigurare dă posibilitatea...

Autor: Mircea Nica

02.07.2021, 00:00 470

Transilvania Broker de Asigurare, al patrulea cel mai mare broker de pe piaţa de asigurări, a lansat un instrument prin care asistenţii în brokeraj vor putea primi în mod automat comisionul aferent poliţelor emise şi achitate de către clienţii lor printr-un link creat special pentru fiecare broker, pe care îl poate promova pe diferite canale online, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Considerăm că prin acest nou beneficiu ne diferenţiem din ce în ce mai mult pe piaţa de brokeraj“, a precizat Dan Niculae, preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei.

Prin urmare, fiecare colaborator al Transilvania Broker va avea la dispoziţie un link unic prin care să se poată promova în mediul online. În acest fel, orice asistent în brokeraj îşi poate promova link-ul propriu în comunicările pe care le are cu clienţii săi sau îl poate face public pe reţelele de socializare, sau orice altă platformă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO