LIVE: ZF AGROPOWER - OFERI PIEŢEI CE ÎŢI CERE SAU ADUCI UN PRODUS NOU PE PIAŢĂ ŞI EDUCI CONSUMATORUL? Cât de receptivi sunt consumatorii la produse inovatoare?
Bănci și Asigurări

Top 10 companii de asigurări de viaţă în funcţie de despăgubirile plătite în 9 luni din 2020: asigurătorul NN Asigurări de Viaţă este în continuare lider, urmat de BCR Asigurări de Viaţă şi Metropolitan Life

♦ BRD Asigurări de Viaţă a ajuns pe poziţia şase în clasamentul despăgubirilor după nouă luni din 2020, în timp ce Groupama nu se mai află în top 10 ♦ Eurolife FFH Asigurări de Viaţă, fosta Eurolife ERB Asigurări de Viaţă, a ieşit, de asemenea, din top 10 în funcţie de despăgubiri în nouă luni din 2020.

NN Asigurări de Viaţă, liderul segmen­tu­lui de asigurări de viaţă, conduce şi clasamentul des­păgubirilor plătite pe acest segment la finalul pri­melor nouă luni din 2020 cu o valoare de 319 mil. lei, în scădere uşoară cu 0,3% faţă de perioada si­milară din 2019, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Astfel, compania deţine o pondere de 41% din totalul indemnizaţiilor brute plătite de com­pa­ni­ile de asigurări de viaţă în primele nouă luni din 2020, de 779,6 mil. lei.

BCR Asigurări de Viaţă, companie care se află pe poziţia a două în top 10 companii de asi­gurări de viaţă în funcţie de valoarea des­pă­gu­birilor plătite în nouă luni din 2020, a înregistrat o valoare de 153 mil. lei, cu 14,2% mai mult com­pa­rativ cu perioada similară din 2019.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.