Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Top 10 companii de asigurări de viaţă în funcţie de despăgubirile plătite în 9 luni din 2020: asigurătorul NN Asigurări de Viaţă este în continuare lider, urmat de BCR Asigurări de Viaţă şi Metropolitan Life

♦ BRD Asigurări de Viaţă a ajuns pe poziţia şase în clasamentul despăgubirilor după nouă luni din 2020, în timp ce Groupama nu se mai află în top 10 ♦ Eurolife FFH Asigurări de Viaţă, fosta Eurolife ERB Asigurări de Viaţă, a ieşit, de asemenea, din top 10 în funcţie de despăgubiri în nouă luni din 2020.

NN Asigurări de Viaţă, liderul segmen­tu­lui de asigurări de viaţă, conduce şi clasamentul des­păgubirilor plătite pe acest segment la finalul pri­melor nouă luni din 2020 cu o valoare de 319 mil. lei, în scădere uşoară cu 0,3% faţă de perioada si­milară din 2019, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Astfel, compania deţine o pondere de 41% din totalul indemnizaţiilor brute plătite de com­pa­ni­ile de asigurări de viaţă în primele nouă luni din 2020, de 779,6 mil. lei.

BCR Asigurări de Viaţă, companie care se află pe poziţia a două în top 10 companii de asi­gurări de viaţă în funcţie de valoarea des­pă­gu­birilor plătite în nouă luni din 2020, a înregistrat o valoare de 153 mil. lei, cu 14,2% mai mult com­pa­rativ cu perioada similară din 2019.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.