Bănci și Asigurări

Theodor Alexandrescu, director general adjunct la AIG Life

16.03.2005, 00:00 42


Theodor Alexandrescu a fost promovat, de la inceputul lunii martie a acestui an, in functia de director general adjunct al companiei AIG Life Asigurari Romania.


Alexandrescu a inceput colaborarea cu AIG Life in ianuarie 1999, ocupand initial functia de director de agentie, iar ulterior pe cea de chief marketing officer. El va coordona in continuare toate activitatile de marketing si vanzari ale companiei si va prelua treptat alte responsabilitati in activitatile curente de conducere a tuturor departamentelor AIG Life Romania.


Directorul general adjunct va raporta directorului general al companiei, Martin Zonneveld. "Compania face un pas important prin transferul managementului in mainile localilor", a comentat Theodor Alexandrescu decizia de promovare a sa in functia de director general adjunct. Potrivit fostului director de marketing si vanzari, miscarea "arata increderea companiei in maturitatea managementului local, care a ajuns la stadiul in care poate conduce un business de asemenea anvergura".


AIG Life Asigurari Romania a inregistrat, potrivit lui Theodor Alexandrescu, o crestere de peste 50% a primelor brute subscrise, in moneda locala. Conform datelor din Raportul CSA pe 2003, societatea a obtinut in 2003 venituri din prime brute subscrise in valoare de 520,4 miliarde de lei (13,8 mil. euro) din asigurari de viata si 22,9 miliarde de lei (609 mii de euro) din asigurari generale. ioana.leaua@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO