Bănci și Asigurări

Tbi Bank semnează un acord cu compania de dispozitive medicale Ortopedica, care le oferă românilor posibilitatea de a-şi finanţa în rate o serie de dispozitive medicale

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

06.03.2023, 11:40 576

tbi bank continuă să-şi extindă reţeaua de parteneri şi se asociază cu compania de dispozitive medicale Ortopedica, dând posibilitatea clienţilor de a cumpăra dispozitive medicale prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL), în patru rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu rate accesibile.

„Dispozitivele medicale performante şi de înaltă calitate implică costuri ridicate, motiv pentru care multe persoane nu şi le permit. De aceea, ne-am asociat cu un jucător puternic din acest sector, pentru a le oferi clienţilor noştri un instrument de achiziţie avantajos”, explică Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Soluţia BNPL permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziţii în rate, sprijinind astfel incluziunea financiară şi socială.

Ortopedica, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de dispozitive medicale din România, operează o reţea de 25 de centre de protezare, ortezare si recuperare la nivel local. Compania este singurul distribuitor din România pentru producători şi furnizori importanţi pe plan global precum Invacare, Orliman, Serag-Wiessner, Laboratori Piazza sau Troge Medical. De asemenea, colaborează şi cu furnizori de top în domeniul protezelor precum Otto Bock, Streifeneder, Ossur sau Alps.

„Accesul la produsele pe care le comercializăm poate fi o problemă pentru unii români, mai ales în contextul creşterii costurilor de trai. Acesta este şi principalul motiv pentru care am ales să colaborăm cu tbi bank, un jucător de top în domeniul finanţării în rate fără dobândă”, spune Marius Andrei, General Manager, Ortopedica.

TBI Bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est şi principalul jucător BNPL “buy now, pay later” în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme "phygitale".

În prezent, compania operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale, o reţea proprie de peste 300 de sucursale şi parteneriate cu circa 20.000 de comercianţi, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienţi în septembrie 2022.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO