Bănci și Asigurări

tbi bank anunţă un parteneriat cu Samsung prin care românii pot cumpăra în rate produsele comercializate de companie

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

22.08.2023, 11:10 891

tbi bank a încheiat un parteneriat cu Samsung, unul dintre cei mai importanţi producători de bunuri de folosinţă îndelungată din lume, prin care românii au posibilitatea să cumpere în rate produsele comercializate de companie, prin intermediul soluţiilor de tip Buy Now, Pay Later (BNPL).

„Principala noastră provocare rămâne inflaţia ridicată, care continuă să fie o problemă majoră pentru mulţi consumatori. De aceea, suntem bucuroşi să ne asociem cu companii extrem de puternice, precum Samsung, pentru a crea o diferenţă reală pentru clienţii noştri şi pentru a le oferi instrumentele potrivite într-un mediu volatil.”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Potrivit acestuia, clienţii pot opta între un plan de plată pe o perioadă scurtă, cu 4 rate şi costuri zero, şi un plan de plată pe o perioadă mai lungă, cu până la 60 de rate şi dobânzi accesibile.

Colaborarea dintre Samsung şi tbi bank a fost iniţiată în martie 2023 şi, de atunci, tot mai mulţi clienţi au optat pentru achiziţionarea produselor Samsung prin metoda de plată în rate. Principalele categorii de produse căutate rămân în continuare telefoanele mobile, televizoarele, dar, în continuă creştere sunt şi produsele electrocasnice.

„Obiectivul nostru a fost întotdeauna să integrăm produsele Samsung în viaţa de zi cu zi a românilor, permiţându-le să facă parte din ecosistemul nostru, de la dispozitive mobile la cele smart, şi facilitând crearea unor case conectate şi mai inteligente”, spune Julia Kim, CEO, Samsung Electronics Romania & Bulgaria.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est şi lider regional în domeniul soluţiilor de plată alternative. Instituţia operează în România, Grecia, Germania, Lituania şi Bulgaria. Prin diverse canale digitale şi parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianţi, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienţi şi a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO