Bănci și Asigurări

tbi bank adaugă în portofoliu o soluţie dezvoltată de SEON, care optimizează experienţa utilizatorilor şi depistează tentativele frauduloase

tbi bank adaugă în portofoliu o soluţie dezvoltată de...

Autor: Cristina Bellu

21.12.2022, 10:10 136

tbi bank a semnat un acord cu SEON, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de prevenire a fraudei online, care vizează îmbunătăţirea experienţei clienţilor şi reducerea riscurilor de securitate.

“Finanţarea online este supusă tentativelor de fraudă, dar utilizarea instrumentelor potrivite poate îmbunătăţi considerabil experienţa clienţilor şi poate, în acelaşi timp, să reducă riscurile de securitate”, spun reprezentanţii instituţiei.

Parteneriatul face parte din strategia tbi bank de rezolvare a problemelor, cu accent pe servicii rapide şi fiabile, cu un minim de birocraţie şi documentaţie.

„Datele suplimentare furnizate de SEON adaugă informaţii valoroase la baza noastră de date, permiţându-ne să îmbunătăţim şi să actualizăm modelele noastre de risc, dezvoltate cu metodologii de tip Machine Learning, pentru a răspunde rapid nevoilor clienţilor noştri”, spune Costin Mincovici, Chief Credit Officer, tbi.

Instrumentele SEON ajută organizaţiile să reducă costurile şi resursele pierdute din cauza fraudei, identificând conturile false şi oferind rezultate clare printr-un flux de lucru automatizat, cu o soluţie completă, transparentă şi care se integrează perfect în platformele informatice.

„Sprijinim tbi bank pentru a îmbunătăţi procesul de onboarding, fără a compromite securitatea, nepermiţând utilizatorilor falşi să se înregistreze pe platforma lor”, adaugă Jimmy Fong, CCO, SEON.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme "phygitale".

În prezent, operează în România, Bulgaria, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale, o reţea proprie de peste 300 de sucursale şi parteneriate cu circa 18.000 de comercianţi, tbi bank are un portofoliu de 2 milioane de clienţi. În 2021, instituţia a acordat aproape 500.000 de credite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO