Bănci și Asigurări

Start pentru un program cu buget de 760 mil. euro care finanţează dezvoltarea de noi fabrici în judeţele Gorj, Hunedoara, Dolj, Prahova, Galaţi, Mureş. „Cred că vor fi peste 400 de proiecte aprobate şi implementate“. Firmele pot accesa fonduri de minim 200.000 de euro sau maxim 8 milioane de euro pentru a susţine crearea de locuri de muncă în producţie

 Start pentru un program cu buget de 760 mil. euro care...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.12.2023, 00:05 94

„Trebuie oprită hemoragia de oameni care pleacă în afara ţării, dar putem avea ambiţia de a oferi condiţii bune de muncă şi de viaţă astfel încât să se întoarcă oamenii“.

Companiile care vor să dezvolte capacităţi de producţie în judeţele Gorj, Hunedoara, Dolj, Prahova, Galaţi, Mureş, dar şi în localităţi de pe Valea Jiului pot depune începând de astăzi proiecte pentru a primi finanţare prin Programul Tranziţie Justă.

Practic, firmele pot accesa fonduri de minim 200.000 de euro sau maxim 8 milioane de euro pentru a susţine crearea de forţă de muncă în producţie  în judeţe în care se doreşte trecerea la industrii mai puţin poluante.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO