Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank România: Remuneraţia totală în 2019 a membrilor boardului va fi de maximum 465.000 euro brut

Raiffeisen Bank România: Remuneraţia totală în 2019 a...

Autor: Claudia Medrega

09.04.2019, 08:51 778

Suma totală care va putea să fie acor­dată în 2019 pentru remuneraţia mem­brilor Consiliului de Supra­veghere al Raiffeisen Bank România, care mo­nitorizează activitatea con­ducerii exe­cutive, nu va depăşi 465.000 euro, va­loa­re brută, acţionarii ur­mând să dis­cute în luna aprilie această propunere.

„Pe durata anului fiscal 2019, suma totală ce va putea fi folosită pentru remuneraţia membrilor Consi­liului de Supraveghere nu va depăşi 465.000 euro, suma brută. Comitetul de remu­ne­rare al băncii se va asigura că remu­neraţia individuală ia în considerare îndatoririle specifice ale fiecărui mem­bru. Decizia finală cu privire la dis­tri­buţia acestei sume este de com­petenţa Consiliului de Supra­veghere“, se menţionează în raportul privind re­mu­ne­raţia mem­brilor Consiliului de Supra­veghere şi ai directoratului Raiffeisen Bank, care va fi discutat de acţionari în această lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO