Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank reintroduce în portofoliu depozitele pe 3 luni şi majorează până la 7% dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoane fizice

Raiffeisen Bank reintroduce în portofoliu depozitele pe...

Autor: Cristina Bellu

26.07.2022, 14:55 289

Raiffeisen Bank anunţă că a reintrodus maturitatea de 3 luni in oferta curenta de depozite si a crescut dobanzile la produsele de economisire in lei pentru persoane fizice.

Astfel, cea mai mare dobandă, in lei, platita de Raiffeisen Bank, este de 7% pe an, pentru depozitele cu scadenta de 2 ani.

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online, potrivit datelor transmise de instituţia bancară 

“Am reintrodus in oferta noastra si depozitele in lei pe 3 luni, cu o dobanda de 5,50% pe an. Prin adaptarea rapida a ofertei noastre de depozite, ne-am propus sa reducem impactul negativ pe care il are inflatia in crestere asupra disponibilitatilor clientilor nostri.” explică Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank. 

Pe langa depozitele standard, pe termen de 3, 12 si 24 luni clientii pot opta si pentru Flexidepozit - depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple si, de asemenea, permite si o retragere partiala, in caz de nevoie. 

Contul de economii Super Acces Plus in lei are o dobanda de 2% pe an, fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere.

(Sursa: Raiffeisen Bank)

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO