Bănci și Asigurări

Mihai Murgu, partener în cadrul companiei de consultanţă financiară PCF Investment Banking, se retrage din companie pentru a dezvolta un nou business în domeniul financiar

Mihai Murgu, partener în cadrul companiei de...

Autor: Cristina Bellu

01.02.2024, 10:29 224

PCF Investment Banking, companie locală specializată în investment banking şi unul dintre cei mai activi consultanţi locali în domeniul serviciilor de finanţări, investiţii corporative, fuziuni şi achiziţii, anunţă retragerea lui Mihai Murgu, partener, după şapte ani de activitate în cadrul companiei, pentru a dezvolta un nou business în domeniul financiar.

Planurile sale includ dezvoltarea unei platforme de finanţare, cu rolul de a facilita accesul rapid şi pe un flux 100% digital companiilor din Europa la finanţare non-dilutivă pentru a-şi dezvolta business-ul.

“De la înfiinţarea PCF Investment Banking în 2017, Mihai a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea şi implementarea unor proiecte de anvergură, precum finanţarea Evofarm, finanţarea sindicalizată a grupului Carmistin şi a primei tranzacţii sindicalizate din sectorul Agricol din România, finanţarea companiei Rodbun”, spun oficialii companiei.

PCF Investment Banking oferă servicii complete de finanţare corporativă, M&A (fuziuni şi achiziţii), atragere de investiţii şi structurare de finanţări complexe.

Portofoliul de clienţi acoperă un cadru larg de organizaţii din industrii diferite, care activează exclusiv în sectorul privat. Până în prezent, echipa de management a consiliat peste 100 de clienţi locali şi internaţionali finalizând tranzacţii a căror valoare totală depăşeşte 1,5 miliarde de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO