Bănci și Asigurări

Libra Internet Bank a aprobat credite de 159 mil. lei prin programul FamilyStart, prin care statul acoperă 75% din dobândă

Libra Internet Bank a aprobat credite de 159 mil. lei...

Autor: Mircea Nica

18.03.2024, 00:04 7370

Libra Internet Bank a aprobat credite de 159 mil. lei prin programul FamilyStart, prin care statul acoperă 75% din dobândă pe toată durata creditării, iar restul de 25% din dobândă este achitată de către beneficiarul creditului, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

Noua ediţie a programului FamilyStart permite beneficiarilor să acceseze credite de până la 150.000 lei, rambursabile în cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiţi pentru cele mai importante cheltuieli din familie, precum avansul pentru achiziţia unei locuinţe, rambursarea anticipată parţială sau integrală a unui credit ipotecar, achiziţia unui autoturism cu mai puţin de 5 ani vechime, organizarea nunţii, instalarea de panouri fotovoltaice, tratamente medicale sau stomatologice şi alte destinaţii.

„FamilyStart este cel mai solicitat credit oferit de Libra Internet Bank, dovadă că la ediţia din 2023 a programului, numărul celor care şi-au manifestat interesul pentru un astfel de credit a fost de şase ori mai mare decât cel al creditelor pe care plafonul ne-a permis să le aprobăm. Ne aşteptăm la un interes ridicat şi pentru ediţia de anul acesta, având în vedere că au fost păstrate caracteristicile esenţiale pentru creditele FamilyStart: dobândă avantajoasă şi o gamă largă de cheltuieli eligibile“, a transmis Corneliu Toma, directorul diviziei retail a Libra Internet Bank. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO