Bănci și Asigurări

ING Bank România a inaugurat un nou office în Coresi Shopping Resort din Braşov, prin transformarea unui punct de lucru şi creşterea numărului de consultanţi disponibili

ING Bank România a inaugurat un nou office în Coresi...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2023, 12:04 416

ING Bank România a inaugurat un nou office în Coresi Shopping Resort din Braşov, prin transformarea unui punct de lucru şi creşterea numărului de consultanţi disponibili.

Noul office este destinat atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice.

„ING Office Coresi Mall este primul office deschis de ING Bank România după câţiva ani şi va fi urmat de alte evenimente de acest tip. În această locaţie clienţii au acces atât la produse şi servicii dedicate persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice. Pentru noi este foarte important să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse şi servicii care să corespundă  nevoilor şi cerinţelor acestora pentru a-i susţine să fie mereu cu un pas înainte, în viaţă şi în afaceri”, spune Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania.

Noua locaţie deserveşte toate categoriile de clienţi: segmentul de retail va putea derula în continuare aceleaşi tipuri de operaţiuni ca şi înainte, iar antreprenorii vor avea acces la produsele dedicate segmentului de business banking (conturi pentru firme, credite şi alte produse dedicate întreprinderilor mici şi mijlocii).

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

ING Bank România are peste 1,6 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate şi Wholesale Banking.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO